20 янв. 2013 г., 17:29

Най боли 

  Поэзия » Любовная
517 0 0

Най боли, когато си отива
усмивката от твоето лице,
за любовта сърце изстива
и протягаш в нищото ръце.

Най боли, когато те предава
доскоро най-голямата любов
и тръгваш със душа жарава
по път трънлив и нов.

Най боли, когато пламък,
огрявал твоето лице,
угасне и душата стане
като на птица ненужното перце.


© Мария Вълканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??