От всички мъже в моя живот
ти се оказа най-истинския.
Ти ме приласка с много любов
и ме накара да те обикна.
С теб изпивам до дъно в нощта
любовното вино на глътки.
Ти ме разтърсваш във екстаз
със силни и нежни тръпки.
© Анна Дюлгерова Все права защищены
Трепти, точно като пеперуди в стомаха!
Прелест в две строфи само, но достатъчни да стоплят сърцето!Поздрави!