Nov 19, 2007, 4:18 PM

Най-истинският 

  Poetry » Love
761 0 14

От всички мъже в моя живот

ти се оказа най-истинския.

Ти ме приласка с много любов

и ме накара да те обикна.

 

 

 

С теб изпивам до дъно в нощта

любовното вино на глътки.

Ти ме разтърсваш във екстаз

 със силни и нежни тръпки.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??