30 мар. 2007 г., 18:21

НАЙ-ИСТИНСКОТО 

  Поэзия » Любовная
1472 0 24

Повдигам се на пръсти, за да видя

в очите ти искрата заблестяла.

И срещам там любов, която криеш,

не я възпирай... нека те изгаря.

Докосвайки ме,  трепетно ме искай,

със пръстите разпалвай в мен жарава.

И устните си с моите преливай,

люби ме много нежно... до забрава.

Със тялото ми бавно ти се сливай,

почувствай ме,  до болка те желая.

Косите по завивките разстилай,

"Обичам те" повтаряй до премала.

Със утрото в очите ми се вглеждай

и вярвай,  ще почувстваш любовта,

която си очаквал със надежда -

най-истинското чувство на света!

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??