30 mar 2007, 18:21

НАЙ-ИСТИНСКОТО 

  Poesía » De amor
1471 0 24

Повдигам се на пръсти, за да видя

в очите ти искрата заблестяла.

И срещам там любов, която криеш,

не я възпирай... нека те изгаря.

Докосвайки ме,  трепетно ме искай,

със пръстите разпалвай в мен жарава.

И устните си с моите преливай,

люби ме много нежно... до забрава.

Със тялото ми бавно ти се сливай,

почувствай ме,  до болка те желая.

Косите по завивките разстилай,

"Обичам те" повтаряй до премала.

Със утрото в очите ми се вглеждай

и вярвай,  ще почувстваш любовта,

която си очаквал със надежда -

най-истинското чувство на света!

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??