Mar 30, 2007, 6:21 PM

НАЙ-ИСТИНСКОТО 

  Poetry » Love
1479 0 24

Повдигам се на пръсти, за да видя

в очите ти искрата заблестяла.

И срещам там любов, която криеш,

не я възпирай... нека те изгаря.

Докосвайки ме,  трепетно ме искай,

със пръстите разпалвай в мен жарава.

И устните си с моите преливай,

люби ме много нежно... до забрава.

Със тялото ми бавно ти се сливай,

почувствай ме,  до болка те желая.

Косите по завивките разстилай,

"Обичам те" повтаряй до премала.

Със утрото в очите ми се вглеждай

и вярвай,  ще почувстваш любовта,

която си очаквал със надежда -

най-истинското чувство на света!

© Кремена Стоева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??