6 мар. 2010 г., 21:38

Най-красивата мелодия за теб издишах 

  Поэзия » Любовная
759 0 15

 

Бях свещица, лумнала във тъмнината,

в светлината на деня – изгарящ пламък.

Плаче восъкът, във капчици се стича,

топлината ни събрал.

 

В дълбините на очите ни щастливи

свят за двама посадих,

най-красивата мелодия за теб издишах,

чуваш ли я – тя звучи...

Тук, при мен...

и  там – при теб...

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??