Бях свещица, лумнала във тъмнината,
в светлината на деня – изгарящ пламък.
Плаче восъкът, във капчици се стича,
топлината ни събрал.
В дълбините на очите ни щастливи
свят за двама посадих,
най-красивата мелодия за теб издишах,
чуваш ли я – тя звучи...
Тук, при мен...
и там – при теб...
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados