Когато "слънцето" изгрее
и дяволът се смее,
радва се на твойта красота,
ти си най-добрата на света.
Ти си като лятото,
по-красива си от златото.
С теб ще съм във всички мигове чудесни,
с теб ще пея и тъжните ни песни.
Ти си като пролетта,
тъй нежна и добра.
Всеки, който е до теб, се смее
и сълза не ще пролее,
ти си ми всичко на този свят,
ще съм с теб докрая, докато премине този ад.
Знай, че много те обичам
и цял живот СЛЪНЦЕ ще те наричам.
Усмивката на твоето лице
може да разтопи всяко едно сърце.
Нека все да си щастлива,
като пламъче игрива.
... ОБИЧАМ ТЕ, ще ти повтарям.
... ОБИЧАМ ТЕ, не го забравяй!
© Алексия иванова Все права защищены