... ще отсъстваш тъй красиво,
че просто няма кой да те измести.
Камелия Кондова
Но духом аз ще бъда с теб до края,
дори когато няма да ме искаш!
И толкова ще липсваш, че го зная –
не ще допусна никого по-близко!...
До мен ще бъдеш, и макар незрима,
на дланите ти нежността ще сещам.
И нощем споменът, че съм те имал,
ще пали в мен стотици ярки свещи!
Дори дъхът ти – облачето пáра,
до мен във снежна утрин ще се носи
и аз отново с теб ще разговарям,
ще ми задаваш хиляди въпроси...
Ще бъдеш с мен, макар и да те няма.
Ще топля с дъх студените ти пръсти.
Макар да знам, че е самоизмама,
ще бъде най-красивото отсъствие!...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
https://www.youtube.com/watch?v=YleZ-AsUcjU&feature=youtu.be
© Роберт Все права защищены