27 авг. 2024 г., 13:46

Най-любимото лятно 

  Поэзия
60 0 0

Събужда се деня като спектакъл

за ново и различно приключение,

а погледът ти е щастлив и вакъл

и любовта е в лятно измерение.

 

И морска се разлива чак до плажа,

а после пак се връща наобратно,

какво ли искам още да ти кажа,

обичам те в любимото си лятно.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??