Aug 27, 2024, 1:46 PM

Най-любимото лятно 

  Poetry
62 0 0

Събужда се деня като спектакъл

за ново и различно приключение,

а погледът ти е щастлив и вакъл

и любовта е в лятно измерение.

 

И морска се разлива чак до плажа,

а после пак се връща наобратно,

какво ли искам още да ти кажа,

обичам те в любимото си лятно.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??