Най-слепите очи
Най-слепите очи
са празните.
Не ги запълват даже
обещания
за истински,
изстрадани Любови.
Не ги спасява от тъгата
залезът,
крещящ във свойто питане:
„Денят кога ще дойде?”
А хората –
слепци във този мрак –
дори не знаят
колко са ограбени.
От празнините.
Във очите.
И в душата.
© Елмира Митева Все права защищены