6 sept 2008, 10:03

Най-слепите очи 

  Poesía
761 0 21

Най-слепите очи

 

Най-слепите очи

са празните.

Не ги запълват даже

обещания

за истински,

изстрадани Любови.

Не ги спасява от тъгата

залезът,

крещящ във свойто питане:

„Денят кога ще дойде?”

А хората –

слепци във този мрак –

дори не знаят

колко са ограбени.

От празнините.

Във очите.

И в душата.

© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??