30 авг. 2017 г., 21:54

Най-тъжен винаги е август 

  Поэзия » Любовная
1116 2 0

Най-тъжен винаги е месец август,

когато някой някого целува за последно.

И лятото отнася любовта със себе си.

Едно от всичките лета ... поредно ...

 

Последна страст, последни слънчеви лъчи.

И той и тя по нови пътища поемат –

щастие да търсят със затворени очи,

горчивата раздяла длъжни да приемат.

 

Но времето ще излекува тези рани.

В очите им не ще блестят сълзи.

Невиждани очи забравят се е казано.

И с всеки ден по-малко ще боли.

 

В очите им ще спрат да светят сълзи вече.

Сърцето ще запази само мъничко тъга.

И спомените отлетели надалече,

Ще донесат надежда нова след това.

 

Да няма следващ август за раздели,

да няма следващ август за сълзи.

И да запази новите любови цели.

Че времето дойде да спре да ги боли.

 

 

 

 

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??