11 янв. 2019 г., 00:24

Най-важното е вътре да гори 

  Поэзия
508 1 8

Не съм пораснал – явно има още,

щом пиша за бленуване, мечти.

Щом пак неутолимо в мойте нощи,

се рея с плам сред ярки светлини.

 

Все още има жар – там във очите,

все още има страст в душата, знам.

Макар и да са, тъй дълбоко скрити,

затиснати от делничния свян.

 

И нека съм такъв, съвсем докрая,

изпълнен със надежди и искри.

А после – горе, в Ада или в Рая.

Най-важното е вътре да гори!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??