12 окт. 2021 г., 15:20

Най-здравото място 

  Поэзия » Любовная
319 0 6

Защо усещам, че ми липсваш,
когато да си част от мен е грешка?
Мъчително е да те искам
и всеки ден по-болен е от вчера.

И всеки час по-трудно се преглъща.
Сълзите ти текат през моите очи,
а болката ти става моя също,
защото пожелах си да не те боли.

Копнежът превръща се в зов.
Съвестта секундите краде.
Как да забраниш любов
на толкоз заобичало сърце?

А, вече е тежко да дишам,
душата се пръска на части.
И как се лекува такова обичане,
когато е най-здравото място?


 

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??