9 апр. 2013 г., 21:17  

Накажи ме със любов 

  Поэзия » Любовная
519 0 0

Не ме наказвай с думи тежки.

Не ме наказвай с път голям.

Не ме погубвай със болежки

или отровите да ям.

 

Не ме наказвай без причина.

В сърцето друг се ражда зов.

Готов съм през халка да мина -

да ме накажеш със любов!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??