Не ме наказвай с думи тежки.
Не ме наказвай с път голям.
Не ме погубвай със болежки
или отровите да ям.
Не ме наказвай без причина.
В сърцето друг се ражда зов.
Готов съм през халка да мина -
да ме накажеш със любов!
© Никола Апостолов All rights reserved.