9.04.2013 г., 21:17 ч.  

Накажи ме със любов 

  Поезия » Любовна
520 0 0

Не ме наказвай с думи тежки.

Не ме наказвай с път голям.

Не ме погубвай със болежки

или отровите да ям.

 

Не ме наказвай без причина.

В сърцето друг се ражда зов.

Готов съм през халка да мина -

да ме накажеш със любов!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??