Не те боли.
Нали?
И тази нощ е толкова красива!
Луната сваля нежния воал
Приласкаваща
да бъде обуздана..
Обречна е тази нощ.
Наречена е
Само за обичане!
Но най-боли,
Нали знаеш от какво
Онова което
с тебе не си казахме.
© Maria Radeva Все права защищены