Apr 5, 2020, 10:36 AM

Нали? 

  Poetry » Love
532 0 0

Не те боли. 

Нали? 

И тази нощ е толкова красива! 

Луната сваля нежния воал

Приласкаваща 

да бъде обуздана.. 


 

Обречна е тази нощ. 

Наречена е

Само за обичане!

Но най-боли, 

Нали знаеш от какво

 

Онова което

 с тебе не си казахме.

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??