5.04.2020 г., 10:36 ч.

Нали? 

  Поезия » Любовна
529 0 0

Не те боли. 

Нали? 

И тази нощ е толкова красива! 

Луната сваля нежния воал

Приласкаваща 

да бъде обуздана.. 


 

Обречна е тази нощ. 

Наречена е

Само за обичане!

Но най-боли, 

Нали знаеш от какво

 

Онова което

 с тебе не си казахме.

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??