23 окт. 2015 г., 09:32

Нали ме разбираш 

  Поэзия » Другая
427 0 4

Когато си сам в новогодишната нощ

и празник в сърцето си сам не намираш,

дали си добър, или пък си лош

значение има ли, нали ме разбираш?


01.01.2002.


Георги Каменов

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??