23.10.2015 г., 9:32 ч.

Нали ме разбираш 

  Поезия » Друга
418 0 4

Когато си сам в новогодишната нощ

и празник в сърцето си сам не намираш,

дали си добър, или пък си лош

значение има ли, нали ме разбираш?


01.01.2002.


Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??