1 нояб. 2009 г., 21:03

Нали си пожела... 

  Поэзия » Любовная
1697 0 43

 

                                        рисувам ти нежност
                роса върху ресниците
                разпилени мъниста
                бели
                на разсъмване

                вишнев цвят навалял
                бял дъжд върху устните
                от облак преминал
                топъл
                през мислите

                в сънища рисувани
                с пръсти от бяла луна
                магия за сбъдване
                на теб
                наречена

                очите ми целуват твоите
                нали си пожела, мили
                да ти нарисувам
                с думи
                обичане...

 

  

  http://www.youtube.com/watch?v=82F7OOXfmHM&feature=fvw

           

                МУЗИКА>>> MORNING SPLENDORS

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??