С годините успях да се науча,
че няма друго щастие в света,
освен това, да можеш да обичаш
с онази, безусловна чистота!
С годините – навярно помъдрявам
щом грешките прощавам на мига,
научих се от себе си да давам
и хляба най-последен да деля!
"Благодаря" е първата ми мисъл
когато се събуждам в утринта,
нали вървя, и жива съм, и дишам,
и мога своя път да продължа!
© Руми Все права защищены