Наливаш ми, животе, в чашата сълзи,
аз тях вече не ща да пия
и нищо, че не ми личи,
от себе си тъгата ще изтрия.
И ще стана нов човек,
с усмивка ще посрещам всяко изпитание,
че щастието за мен е лек
за болката в моментното ми състояние!
© Илия Левков Все права защищены