4.11.2014 г., 22:48 ч.

Наливаш ми, животе 

  Поезия » Любовна
448 0 0

Наливаш ми, животе, в чашата сълзи,

 аз тях вече не ща да пия

и нищо, че не ми личи,

от себе си тъгата ще изтрия.

 

И ще стана нов човек,

с усмивка ще посрещам всяко изпитание,

че щастието за мен е лек 

за болката в моментното ми състояние!

 

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??