29 июн. 2012 г., 09:56

Намери ме… 

  Поэзия
570 0 0

С  прекрасни комплименти обсипана съм днес,

чета и препрочитам писмото с интерес.

Наивна ли съм много, унесена в захлас?

Объркваш ме и спешно се нуждая от компас.

 

Посоката да ми покаже, дори да е планинската пътека.

Тъй тясна, криволичеща, но толкоз  мека.

Пред  твоя дом да ме  изкара. 

Преди да съм размислила на сфетофара.

 

Да сгуша  аз лицето си в твоята прегръдка.

Да чуя ритъма на биещото ти сърце.

- Намери ме! - да кажеш. - Твой съм!

А ти си моето бленувано море…

 

27.06.2012г.

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??