11 июл. 2009 г., 15:45

Намерих те! 

  Поэзия » Другая
616 0 0

Намерих те! Огледах се наоколо

и в този сив и скучен ден

видях едно момче красиво,

което гледаше към мен.

 

Намери ме и ти със поглед,

усмихна ми се със тъга.

Изчезна в миг самотният облик

на стъклената ми душа.

 

Намерих те! И вече сърцето ми

Във мен гореше, когато вдигнах своя поглед.

Светът пред мене хубав беше.

© Йоана Йосифова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??