Jul 11, 2009, 3:45 PM

Намерих те! 

  Poetry » Other
615 0 0

Намерих те! Огледах се наоколо

и в този сив и скучен ден

видях едно момче красиво,

което гледаше към мен.

 

Намери ме и ти със поглед,

усмихна ми се със тъга.

Изчезна в миг самотният облик

на стъклената ми душа.

 

Намерих те! И вече сърцето ми

Във мен гореше, когато вдигнах своя поглед.

Светът пред мене хубав беше.

© Йоана Йосифова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??