Намерих те! Огледах се наоколо
и в този сив и скучен ден
видях едно момче красиво,
което гледаше към мен.
Намери ме и ти със поглед,
усмихна ми се със тъга.
Изчезна в миг самотният облик
на стъклената ми душа.
Намерих те! И вече сърцето ми
Във мен гореше, когато вдигнах своя поглед.
Светът пред мене хубав беше.
© Йоана Йосифова Всички права запазени