27 апр. 2013 г., 18:51

Намигване 

  Поэзия » Любовная
1271 0 22

Аз свърших с виртуалната любов.

Които искат, нека да започнат.

Едно небе с един измислен Бог

ще им поднася Рая. Но - задочно.

 

И нощите им дълго ще будуват

над пламнали от сляпа страст клавиши.

Мониторът с изострен слух ще чува

сподавени копнежи и въздишки.

 

Ще тръпнат от очакване и жажда

и ще се лъжат, че това им стига...

 

Любов по кабела деца не ражда.

Край теб минава само. И намига.

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??