Аз свърших с виртуалната любов.
Които искат, нека да започнат.
Едно небе с един измислен Бог
ще им поднася Рая. Но - задочно.
И нощите им дълго ще будуват
над пламнали от сляпа страст клавиши.
Мониторът с изострен слух ще чува
сподавени копнежи и въздишки.
Ще тръпнат от очакване и жажда
и ще се лъжат, че това им стига...
Любов по кабела деца не ражда.
Край теб минава само. И намига.
© Елица Ангелова Всички права запазени