1 окт. 2009 г., 12:22

Наниз от мигове 

  Поэзия » Другая
698 0 7

 

 

хванах спомена и го завъртях
наобратно.
минало и бъдеще се изключиха
взаимно.
спрях времето.
превърнах го в наниз от мигове.
броеница във вихър.

сега.
         сега.
                   сега.

чаят е още топъл. аз не пия чай.
твой ли е споменът?

къде съм?
какво е сега?

                ... някой скъса времето.

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??