Oct 1, 2009, 12:22 PM

Наниз от мигове 

  Poetry » Other
700 0 7

 

 

хванах спомена и го завъртях
наобратно.
минало и бъдеще се изключиха
взаимно.
спрях времето.
превърнах го в наниз от мигове.
броеница във вихър.

сега.
         сега.
                   сега.

чаят е още топъл. аз не пия чай.
твой ли е споменът?

къде съм?
какво е сега?

                ... някой скъса времето.

 

 

 

© Ол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??