13 мар. 2014 г., 11:44

Написах го в очите си 

  Поэзия » Любовная
604 0 0

Обичам те.
Не ти го казах.
Написах го

в очите си.
Нима си сляп?!
Или не можеш

да четеш?!
Или си просто 

глупав,

за да 

разбереш?!
Но нищо.

Добре съм си

така.
Не ме поглеждай

в очите
и забрави да 

четеш,

заради мен -
направи поне 

това!

Забрави и 

мен. 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??