Mar 13, 2014, 11:44 AM

Написах го в очите си 

  Poetry » Love
605 0 0

Обичам те.
Не ти го казах.
Написах го

в очите си.
Нима си сляп?!
Или не можеш

да четеш?!
Или си просто 

глупав,

за да 

разбереш?!
Но нищо.

Добре съм си

така.
Не ме поглеждай

в очите
и забрави да 

четеш,

заради мен -
направи поне 

това!

Забрави и 

мен. 

© С. С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??