19 нояб. 2007 г., 09:07

Написано в детските ми години ( няма заглавие) 

  Поэзия » Другая
586 0 4
 Имах си приятел аз,
 мил с мен, добър,
 и ръка подаваше ми всеки час,
 с него да дружа.
 
 От всички други бе различен,
 от всички хора на света,
 той беше най-обичан,
 от мен и никой друг!
 
 Но той вече не е тук при мен.
 Отиде в един различен свят,
 но мисля аз за него всеки ден
 и на гроба нося му цветя.

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??