15 мар. 2010 г., 00:29  

Написано за теб... 

  Поэзия » Любовная
1192 0 33

 

 

 

               Устните ми 
               с цвят на изгрев
               изписват
               по платно от небе
               приказка
               от слънце топла,
               светла
               и само за теб...

               В синьото небе
               на очите ми
               прочиташ
               всичко за любовта,
               а знаеше ли, 
               че там
               ще откриеш
               и много тъга...?

 

 

          

             

        http://www.youtube.com/watch?v=Hi3th1BisoQ

 

 

                           МУЗИКА>>> CHRIS SPHEERIS - Always

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??