21 дек. 2012 г., 12:08

Напиши ми песен 

  Поэзия » Любовная
702 0 1

Напиши ми песен! Аз ще пея.

Да бъде в ритъма на две сърца!

За поредна среща да отмерва времето

и да струи от нея любовта!

 

Напиши ми песен! Аз ще пея.

Да бъде темпото alegro vivo!

Като забързано до болка ежедневие,

но да е празнично и диво!

 

Напиши ми песен! Аз ще пея.

И припевът да е в  adagio и доброта,

като безкрайно сладките ми нощи с тебе

и да докосва с топлина!

 

Оркестърът да е от трелите на славей,

с магия от цигулка на щурче,

със шумолене на жита във лятна вечер

и с тишина от звездното небе!

 

Напиши ми песен! Ще я пея!

да бъде със мелодия-мечта,

като спиралата безкрайна на живота

и да блести във Светлина!

 

Напиши ми песен! Ще я пея!

Да бъде като птица в синева!

Написана да бъде с вяра и със обич.

И нека да звучи в тоналност Свобода!

 

 

 

© Красимира Желева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??