20 мар. 2023 г., 06:01

Напомняне 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
765 1 2

С леко набола по лицето брада, 
ефирно галя копнежното тяло,
с устни горещи по кадифени бедра,
очертавам контурите на нашето... цяло.

 

Изгубени пръстчета в омайна мъгла,
пътища царски из тъмата намират,
гърчи се  в сладост нежна снага, 
стонове сластни тишината раздират!

 

Струú във мрака нежна искра,
от Енергия, Божествена, чиста,
втечнени, вплетени в танца тела,
събират, раздават жива... мъниста! 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??