Mar 20, 2023, 6:01 AM

Напомняне 

  Poetry » Love, Erotic
767 1 2

С леко набола по лицето брада, 
ефирно галя копнежното тяло,
с устни горещи по кадифени бедра,
очертавам контурите на нашето... цяло.

 

Изгубени пръстчета в омайна мъгла,
пътища царски из тъмата намират,
гърчи се  в сладост нежна снага, 
стонове сластни тишината раздират!

 

Струú във мрака нежна искра,
от Енергия, Божествена, чиста,
втечнени, вплетени в танца тела,
събират, раздават жива... мъниста! 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??