Разгримирайте чувствата:
страх, вина, подлост, омраза
и техните маски изкуствени
свалете. Стига зараза!
Съжалете се над душиците:
сгърчени, сиви и жалки
и пуснете на воля птиците,
пазени зад сто ключалки.
Ветрове нека грозно да стенат -
разгонени великани.
Скрийте дантелите и сатена -
вечните женски капани.
До Земята ухо долепете.
Чуйте как расте тревата.
Закичете бездомника с цвете,
повярвали в чудесата.
© Нина Чилиянска Все права защищены
дано да се лъжа...дано...
лоздравления!!!