20.01.2011 г., 16:38 ч.

Направете го 

  Поезия » Друга
505 0 3

Разгримирайте чувствата:

страх, вина, подлост, омраза

и техните маски изкуствени

свалете. Стига зараза!

 

Съжалете се над душиците:

сгърчени, сиви и жалки

и пуснете на воля птиците,

пазени зад сто ключалки.

 

Ветрове нека грозно да стенат -

разгонени великани.

Скрийте дантелите и сатена -

вечните женски капани.

 

До  Земята ухо долепете.

Чуйте как расте тревата.

Закичете бездомника с цвете,

повярвали в чудесата.

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??