20 дек. 2018 г., 13:47

Направи си полазник 

  Поэзия » Юмористическая
1007 5 10

На Игнажден е много важно кой пръв ще влезе в дома ти!

Добър човек за полазник се търси!
И понеже друг няма като мене такъв,
ще изляза за мъничко от дома си,
за да си вляза след това пръв. :)))

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??