Dec 20, 2018, 1:47 PM

Направи си полазник 

  Poetry » Humour
1006 5 10

На Игнажден е много важно кой пръв ще влезе в дома ти!

Добър човек за полазник се търси!
И понеже друг няма като мене такъв,
ще изляза за мъничко от дома си,
за да си вляза след това пръв. :)))

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??