2 июн. 2010 г., 12:18

Напук 

  Поэзия » Другая
1516 0 18

Смятам днес да сложа малка черна рокля,

не за друго, просто ми отива,

да скрия тая болка по-дълбоко

и да се преструвам на щастлива...

Смятам да обуя онези сандали,

с високия ток, пък съм и златокоса,

да съм секси и малко скандална,

и дяволче скрито да нося...

Смятам да сложа оная малка черна рокля,

която да скрива от всички умората,

да се усмихна после толкова чаровно,

напук на всичко... на света  и хората...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??