Смятам днес да сложа малка черна рокля,
не за друго, просто ми отива,
да скрия тая болка по-дълбоко
и да се преструвам на щастлива...
Смятам да обуя онези сандали,
с високия ток, пък съм и златокоса,
да съм секси и малко скандална,
и дяволче скрито да нося...
Смятам да сложа оная малка черна рокля,
която да скрива от всички умората,
да се усмихна после толкова чаровно,
напук на всичко... на света и хората...
© Светла All rights reserved.
Благодаря за настроението!